Ga terug
Print

Spaghetti met tomatensaus, tuinerwten en filetlapjes

Servings 4
Calories 625kcal

Ingrediƫnten

  • 300 g volkorenspaghetti
  • 300 g diepvries fijne tuinerwten
  • 1 middelgrote ui
  • 2 Tenen knoflook
  • 4 tbsp milde olijfolie
  • 800 g tomatenblokjes in blik
  • 2 tbsp gedroogde Italiaanse kruiden
  • 350 g varkensfiletlapjes Ć  la minute naturel

Instructies

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste 3 min. mee. Giet af.
  • Snipper ondertussen de ui en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de helft van de olie in de hapjespan en fruit de ui en knoflook ca. 1 min. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe, breng aan de kook en laat ca. 8 min. zachtjes koken.
  • Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de filetlapjes ca. 2 min. op middelhoog tot hoog vuur gaar. Keer halverwege. Neem de filetlapjes uit de pan en snijd in repen.
  • Meng de spaghetti en tuinerwten met de tomatensaus en filetlapjes en breng op smaak met peper en eventueel zout.