Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers

 
 
Print

Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers

Servings 4

Ingrediënten

  • 270 g Catalaanse braadworsten
  • 2 tbsp traditionele olijfolie
  • 1/2 tbsp gedroogde tijm
  • 800 g champignonroerbakmix
  • 300 g tagliatelle
  • 80 g parrano snippers

Instructies

  • Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.
  • Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
  • Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.