
Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers
Servings 4
Ingrediënten
- 270 g Catalaanse braadworsten
- 2 tbsp traditionele olijfolie
- 1/2 tbsp gedroogde tijm
- 800 g champignonroerbakmix
- 300 g tagliatelle
- 80 g parrano snippers
Instructies
- Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.
- Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
- Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.
